Φιλικό με δόση από… ταγκό στο ΔΑΚ Γάλλου

Ο Ρεθυμνιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τον ΟΦ Ιεράπετρας σε φιλικό παιχνίδι.

Ρεθυμνιακός και ΟΦ Ιεράπετρας αναμετρώνται σε φιλικό παιχνίδι σήμερα (07/10) στις 17:00.

Για την ομάδα του Ρεθύμνου αναμένεται να κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο οι Αργεντινοί Σαντιάγκο και Ραμίρο, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Ο Γιώργος Λυρώνης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Νίκο Χαλκιαδάκη, Κώστα Πρινιανάκη, Χρήστο Μερτίρι και Νίκο Καλογεράκη.

Από την άλλη, ο ΟΦ Ιεράπετρας συνεχίζει ακάθεκτος την προετοιμασία του ενόψει Super League 2, αντιμετωπίζοντας το σημερινό παιχνίδι ως ένα καλό τεστ από το οποίο μπορούν να βγουν κρίσιμα συμπεράσματα.

Η ενημέρωση του Ρεθυμνιακού πριν το παιχνίδι αναφέρει τα εξής:

Φιλικό με δόση από… ταγκό

Το σημερινό φιλικό του Ρεθυμνιακού μας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες εκτός από το γεγονός ότι αντίπαλος μας θα είναι μια Κρητική ΠΑΕ, και άρα ομάδα με ακόμη μεγαλύτερη δυναμικότητα. Και δεν αναφερόμαστε και στον αγωνιστικό χώρο που θα τον φιλοξενήσει και το φυσικό χόρτο του ΔΑΚ Γάλλου «Θ. Βαρδινογιάννης». Υπάρχει ακόμη ένα στοιχείο που δίνει στον έμπειρο προπονητή μας Γιώργο Λυρώνη και τους συνεργάτες του το κίνητρο εξαγωγής περισσότερων συμπερασμάτων. Και αυτό γιατί κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας (Super League 2) στην συνάντηση που θα ξεκινήσει στις 17.00 την «κυανόλευκη» φανέλα θα φορέσουν και δύο Αργεντινοί που ήδη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις στην Σοχώρα από το απόγευμα της Δευτέρας. Ο σέντερ φορ Σαντιάγκο και ο εξτρέμ Ραμίρο θα έχουν την… πρώτη ευκαιρία και μάλιστα απέναντι σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό συγκρότημα.

Αντίθετα στο σημερινό φιλικό ο τεχνικός του Ρεθυμνιακού μας δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Νίκο Χαλκιαδάκη, Κώστα Πρινιανάκη, Χρήστο Μερτίρι και Νίκο Καλογεράκη που αναρρώνουν ή βρίσκονται στο τελικό στάδιο της διαδικασίας και στην επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λυρώνης στο σημερινό φιλικό θα επιλέξει για την αρχική 11αδα ανάμεσα στους :

Κοκκαλά, Νικηφόρο, Μυρθιανό, Γεωργούλη, Μπούσδρα, Δελήμπαση, Δροσάκη, Αντιασβίλι, Ξεπαπαδάκη, Παπιομίτογλου, Σηφακάκη, Τουρνάκη, Κουδουνάκη, Δασκαλάκη, Φράγκο, Ανωμεριανάκη, Σαντιάγκο, Ραμίρο, Βρεττό, Λιναρδάκη, Κοσκινά και Καραγιώργη.