Χανιά: Επαγγελματίες οι Τριανταφυλλάκης- Μυφτάρι

Η ομάδα των Χανίων δίνει βάρος στην ανάδειξεη νεαρών ποδοσφαιριστών του νομού.

Δύο νέοι επαγγελματίες από σήμερα στα Χανιά. Ο λόγος για τους Αντώνη Τριανταφυλλάκη και Κλέντι Μυφτάρι, οι οποίοι υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια.

Το προφίλ του Αντώνη Τριανταφυλλάκη:

Ο Τριανταφυλλάκης είναι γεννημένος στις 29 Ιουλίου 2002 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ηλικία των 9 χρόνων στην Ακαδημία του Κισσαμικού και περνώντας από όλα τα ηλικιακά τμήματα αλλά και από τη θυγατρική ομάδα, Νέο Κισσαμικό, έφτασε μέχρι την Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, όπου και υπερασπίστηκε την εστία της την περασμένη σεζόν, στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2.

 

Οι πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Είμαστε μια ομάδα με μεγάλους στόχους. Ο προσωπικός μου στόχος μέσα από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα είναι να εξελιχθώ και να βοηθήσω στο 100% όποτε με χρειαστεί».

 

Το προφίλ του Κλέντι Μυφτάρι:

Ο Μυφτάρι γεννήθηκε στα Χανιά στις 22 Δεκεμβρίου 2003 και αγωνίζεται ως μέσος. Σε πολύ μικρή ηλικία άρχισε το ποδόσφαιρο από τον Ικαρο Ταυρωνίτη και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Ακαδημία της Σπάθας. Φόρεσε ακόμη τη φανέλα της Κ15 του Πλατανιά και επέστρεψε στη Σπάθα, αγωνιζόμενος και στην πρώτη ομάδα. Ηταν αρχηγός της Μικτής ομάδας Κ16 των Χανίων και εκ των πρωταγωνιστών της ιστορικής κατάκτησης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, το 2019, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 

Οι πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστώ την οικογένεια μου για τη στήριξή της, την ομάδα της Σπάθας και τη διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία».