Χανιά: Έναρξη συνεργασίας με Λάμτσε

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Φράνκο-Χριστόφορου Λάμτσε.

Αμυντική ενίσχυση για τα Χανιά με τον Φράνκο-Χριστόφορο Λάμτσε να εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας. Ο 22χρονος αμυντικός συμμετείχε στις προπονήσεις και την προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη μέρα και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Ο Λάμτσε επέλεξε και θα αγωνίζεται με τον αριθμό 28.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χανίων:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φράνκο-Χριστόφορο Λάμτσε.

Γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1998 ο Λάμτσε γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Δόξα Παχιανών, φτάνοντας σε νεαρή ηλικία μέχρι την πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά και τον Αύγουστο του 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Τον Ιανουάριο του 2019 παραχωρήθηκε στην Παλαιόχωρα (Γ’ Εθνική) και την περασμένη σεζόν έπαιξε στην ίδια κατηγορία με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Να σημειωθεί ότι συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας μας από την πρώτη μέρα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμτσε:

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ο 22χρονος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά. Ερχομαι σε μια πολύ υγιή ομάδα, με πολύ υψηλούς στόχους και πολύ μεγάλα κίνητρα. Εύχομαι με όλα τα παιδιά να δουλέψουμε όλο τον χρόνο σωστά και στο τέλος να ανταμειφθούμε. Υγεία να έχουμε και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι καλό στο τέλος».

*Στη φωτογραφία ο Λάμτσε με τον υπ. Δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Χανιά, Λευτέρη Μπουζάκη.