“Πρόβα” Super League 2 στο Βουζουνεράκειο

ΟΦ Ιεράπετρας και Εργοτέλης κοντράρονται σήμερα σε ένα παιχνίδι με “άρωμα” Super League 2.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία της ιστορίας του στη Super League 2 αυτή τη σεζόν και θα έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να δει τις δυνάμεις του στο σημερινό (26/09) φιλικό με τον Εργοτέλη.

Το παιχνίδι θα γίνει στην Ιεράπετρα και το Βουζουνεράκειο Στάδιο στις 17:00 και πρόκειται για μία καλή ευκαιρία για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη και τον Γιάννη Ταουσιάνη να εξάγουν συμπεράσματα για τις ομάδες τους, αλλά και για τον αντίπαλό τους, ενόψει των συναντήσεων που θα έχουν μέσα στη χρονιά.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη προπόνησε τους παίκτες του ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι στην χθεσινή (25/09) προπόνηση, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές, ενώ πραγματοποιήθηκαν και ταχύτητες αντίδρασης. Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μποτέ, ο οποίος για ακόμα μία φορά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Για τον ΟΦΙ υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί ο Μπαράτα, κάνοντας ντεμπούτο στην Ιεράπετρα ενεντίον της πρώην ομάδας του. Η ομάδα της Ιεράπετρας ενημέρωσε πως το παιχνίδι θα γίνει κελεισμένων των θυρών.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook