Χηνόπουλος: “Νιώθω δικαίωση, στεναχωρήθηκα για τον Πανιώνιο”

Την άνοδο του ΟΦΙ σχολίασε ο Θανάσης Χηνόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Πανιωνίου.

Ο πρόεδρος του ΟΦ Ιεράπετρας μίλησε στην ιστοσελίδα mikriliga.com για την άνοδο της ομάδας του στη Super League 2, θέτοντας στόχους ενόψει της νέας σεζόν, ενώ δεν παράλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο, λέγοντας ότι λόγω καταγωγής στεναχωρήθηκε για τον υποβιβασμό του.

Για τον ΟΦΙ είπε:

“Νιώθω δικαίωση, οφείλω να πω, μέσα σε τριάμισι χρόνια έχουμε κερδίσει τίτλους, πήραμε το Κύπελλο Ερασιτεχνών, τα Κύπελλα Λασιθίου τα έχουμε σαρώσει, πήραμε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Δυστυχώς, βρεθήκαμε πάλι στην Τρίτη τη τάξει κατηγορία, τη Football League, ενώ θα έπρεπε να είμαστε στη Super League 2. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, το Δ.Σ., οι συνεργάτες, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες… Στόχος μας είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση, να δώσουμε ότι καλύτερο και για μια ακόμα φορά ο κόσμος να καταλάβει ότι η άνοδος δεν είναι τυχαία. Είναι δίκαιη, για μια ομάδα που μέσα σε τριάμισι χρόνια άφησε στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.”

Σχετικά με τον Πανιώνιο δήλωσε:

“Είμαι Αθηναίος, στενοχωρήθηκα για τον Πανιώνιο, έχω μεγαλώσει παρακολουθώντας την ομάδα αυτή, η οποία είναι πολύ ιστορική. Ανεξάρτητα από τη δική μας άνοδο, είναι στενάχωρο τέτοιες μεγάλες ομάδες να παίρνουν αυτούς τους δρόμους…”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook