Στην Πτολεμαΐδα από άυριο τα Χανιά

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ανακοινώθηκε και η αποστολή.

Απόψε (6/9) αναχωρούν τα Χανιά για Πτολεμαΐδα, μέσω Πειραιά για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, το οποίο θα διαρκέσει 12 μέρες, καθώς η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου.
Στο συγκεκριμένο διάστημα ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν καθώς θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις αλλά και φιλικοί αγώνες.
Τα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής:
Χανιά- Μακεδονικός Φούφα (10/09)
Χανιά- Τρίγλια (13/09)
Χανιά- Πιερικός (17/09)
Αξίζει να σημειωθεί πως έχει προγραμματιστεί και ένα “Κρητικό” φιλικό με τον Εργοτέλη στις 3 Οκτωβρίου το οποίο θα γίνει μόνο εάν μέχρι τότε δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2.
Η ομάδα των Χανίων επίσης ανακοίνωσε την αποστολή με τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Πτολεμαΐδα, οι οποία περιλαμβάνει 23 παίκτες. Σε αυτή περιλαμβάνεται ο Λάμτσε ο οποίος είναι υπό δοκιμή, ενώ αναμένεται να ενταχθεί αργότερα και ο Σουντουρά, ο οποίος λείπει από την ομάδα με σχετική άδεια.
Αναλυτικά η αποστολή των Χανίων:
Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης (τερματοφύλακες), Ανδρέου, Ζιαμπάρης, Σωτηράκος, Κεχαγιάς, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Κάσσος, Λάμτσε (υπό δοκιμή), Πλέγας, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Καστανοπουλάκης, Μυφτάρι, Μπερντίος, Κάρλος, Δημητριάδης, Βρεττός, Γιάκος, Διαμαντόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook