Στην Πτολεμαΐδα από άυριο τα Χανιά

Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ανακοινώθηκε και η αποστολή.

Απόψε (6/9) αναχωρούν τα Χανιά για Πτολεμαΐδα, μέσω Πειραιά για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, το οποίο θα διαρκέσει 12 μέρες, καθώς η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τις 18 Σεπτεμβρίου.
Στο συγκεκριμένο διάστημα ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν καθώς θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις αλλά και φιλικοί αγώνες.
Τα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής:
Χανιά- Μακεδονικός Φούφα (10/09)
Χανιά- Τρίγλια (13/09)
Χανιά- Πιερικός (17/09)
Αξίζει να σημειωθεί πως έχει προγραμματιστεί και ένα “Κρητικό” φιλικό με τον Εργοτέλη στις 3 Οκτωβρίου το οποίο θα γίνει μόνο εάν μέχρι τότε δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2.
Η ομάδα των Χανίων επίσης ανακοίνωσε την αποστολή με τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Πτολεμαΐδα, οι οποία περιλαμβάνει 23 παίκτες. Σε αυτή περιλαμβάνεται ο Λάμτσε ο οποίος είναι υπό δοκιμή, ενώ αναμένεται να ενταχθεί αργότερα και ο Σουντουρά, ο οποίος λείπει από την ομάδα με σχετική άδεια.
Αναλυτικά η αποστολή των Χανίων:
Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Τριανταφυλλάκης (τερματοφύλακες), Ανδρέου, Ζιαμπάρης, Σωτηράκος, Κεχαγιάς, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Κάσσος, Λάμτσε (υπό δοκιμή), Πλέγας, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Καστανοπουλάκης, Μυφτάρι, Μπερντίος, Κάρλος, Δημητριάδης, Βρεττός, Γιάκος, Διαμαντόπουλος.