Σπουδαία μεταγραφή με Διαμαντόπουλο τα Χανιά

Το πρώην επιθετικό του Άρη Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ανακοίνωσαν τα “δελφίνια” δείχνοντας με το… καλημέρα τις βλέψεις τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο έμπειρος επιθετικός στην περίοδο που ο Άρης βρισκόταν στην Super League 2. πραγματοποίησε μια εξαιρετική παρουσία (16 γκολ) βοηθώντας την ομάδα να επιστρέψει στα “μεγάλα σαλόνια”, προσφέροντας τις υπηρεσίες του και τις επόμενες δύο σεζόν, όπου κατέγραψε συνολικά 12 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Διαμαντόπουλο”.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1988 στη Θεσσαλονίκη και η εμφάνισή του στα εθνικά πρωταθλήματα έγινε με τη φανέλα του Θερμαϊκού Θέρμης τη σεζόν 2007-08. Επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του, για μία σεζόν, ήταν ο Εορδαϊκός, για να ανέβει μία κατηγορία πιο ψηλά (Football League) την επόμενη χρονιά για λογαριασμό της Βέροιας, στην οποία έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011. Ακολούθησε το πέρασμά του (β’ μισό της σεζόν 2011-12) από τον Φωκικό και το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία (Super League) με τη φανέλα της Κέρκυρας στο α’ μισό της σεζόν 2012-13 (5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 2 συμμετοχές με 1 γκολ στο Κύπελλο). Στο β’ μισό αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ακολούθησαν οι αρκετά παραγωγικές χρονιές με Δόξα Δράμας (10 γκολ) και Ολυμπιακό Βόλου (15 γκολ στο πρωτάθλημα, 1 στο κύπελλο) στη Football League. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και με τον Αγροτικό Αστέρα για μισή σεζόν, αλλά και με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο βοήθησε σημαντικά με 9 γκολ στην κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στη Super League. Την επόμενη χρονιά με εξαιρετική παρουσία στον Αρη (16 γκολ) βοήθησε την ομάδα να επιστρέψει στα “μεγάλα σαλόνια”, προσφέροντας τις υπηρεσίες του και τις επόμενες δύο σεζόν, όπου κατέγραψε συνολικά 12 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ.