Χανιά: “Τέλος” οι αρχηγοί Σελινιωτάκης – Λαζαρίδης

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια ο Αλέξης Σελινιωτάκης, και ο Γιώργος Λαζαρίδης, αποτελούν παρελθόν από τα Χανιά, με τα “δελφίνια ” να αποχαιρετούν τον αρχηγό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας Αλέξη Σελινιωτάκη.

Από το καλοκαίρι του 2014, που εντάχθηκε στην ομάδα μας, αποτέλεσε έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες της πορείας από τη Γ’ Εθνική μέχρι τις κορυφαίες θέσεις της Super League 2.

Συνολικά μέτρησε (με Κισσαμικό, ΑΟΧ/Κισσαμικό και Χανιά) 137 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ, τιμώντας τη φανέλα της ομάδας μας για έξι σεζόν.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση για τον  Λαζαρίδη:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας και “φύλακα – άγγελο” της εστίας για αρκετά χρόνια, Γιώργο Λαζαρίδη.

Ο Λαζαρίδης εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2014, στο β’ μισό της σεζόν 2013-14 στη Γ’ Εθνική και την επόμενη χρονιά ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ιστορικής ανόδου στη Football League.

Μέτρησε συνολικά 140 επίσημες εμφανίσεις κάτω από την εστία του Κισσαμικού, του ΑΟΧ/Κισσαμικού και της ΠΑΕ Χανιά.

Εβαλε τη “σφραγίδα” του σε όλη αυτή την πορεία της ομάδας, τον ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη προσφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.