Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” του ΟΦΙ

Άπαντες παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι αλλά και προσγειωμένοι, έχοντας πίστη στον Μανώλη Παπαματαθαιάκη και τους συνεργάτες του.

H ενημέρωση της Λασιθιώτικης ομάδας:

«Χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες πραγματοποιήθηκε η ιστορική επίσημη πρώτη του ΟΦΙ για την σεζόν 2020-2021.

Η ομάδα βρίσκεται στην Σούπερ λιγκ 2 ή Β’ εθνική ανάλογα με τις αποφάσεις που θα παρθούν. Η προσπάθεια ξεκίνησε με σύνεση και ταπεινότητα, για μια καλή πορεία, σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με εξαιρετικά ψηλές απαιτήσεις.

Άπαντες παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι και προσγειωμένοι ταυτόχρονα, έχοντας πίστη στον Μανώλη Παπαματαθαιάκη και τους συνεργάτες του.

Το έμψυχο δυναμικό έχει κάποια κενά τα οποία θα καλυφθούν άμεσα, ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να κλείσουν σύντομα συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Το παρών στο γήπεδο έδωσαν για μια ακόμα χρονιά οι οργανωμένοι φίλοι του ΟΦΙ “Κουρήτες”.

Δήλωσαν με το πλέον εμφατικό τρόπο τη συμπαράσταση τους, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες ασφαλείας.

Πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση της σεζόν με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη και το επιτελείο του να βάζουν τους παίκτες σε ψηλό σχετικά ρυθμό.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με απογευματινή προπόνηση σήμερα, Τρίτη, ενώ θα πραγματοποιηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα οι εξετάσεις τα τεστ κορωνοϊού και τα εργομετρικά».