H ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

Tα Χανιά γνωρίζουν οτι δύσκολα θα βρεθούν στην Σούπερ Λιγκ 1 την νέα χρονιά, αλλά θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες έχουν.

Τις εξελίξεις όπως αυτές πρόκειται να δημιουργηθούν μετά την εκδίκαση που θα υπάρξει στην προσφυγή που καταθέτει η Ξάνθη, περιμένουν τα Χανιά.

Σε πρώτη φάση δεν εμπεριέχει παρασκήνιο η απόφαση Ροκάκη να μην παραχωρήσει τη συνέντευξη Τύπου που είχε προαναγγείλει.

Ουσιαστικά, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το ζήτημα στο Διαιτητικό Δικαστήριο, μένει να ξεκαθαρίσει αν μπορεί να επιστρέψει -και αυτή τη φορά σε πιο ουσιαστικό βαθμό- το θέμα της αναδιάρθρωσης. 

Αυτό είναι το μοναδικό και τελευταίο σενάριο που έχει απομείνει και που αφορά τα Χανιά. Οι ελπίδες πλέον είναι από λίγες έως ελάχιστες, ωστόσο πάντοτε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

Τώρα, σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Ροκάκη, σίγουρα δε μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά την έκβαση που έχουν πάρει τα πράγματα.

Και μόνο το γεγονός ότι στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν ετέθη καν το ζήτημα για το ενδεχόμενο συμμετοχής 16 ή 18 ομάδων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 τη νέα σεζόν είναι η απόδειξη ότι στα Χανιά αλλιώς περίμεναν τα πράγματα κι αλλιώς εν τέλει εξελίχθηκαν και διαμορφώθηκαν.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή και παρά τις σχετικές επισημάνσεις που είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά, δεν διακατέχεται από σκέψεις περί αποχώρησης του από την ομάδα.

Αντίθετα, αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Ροκάκη είναι να δει τι θα προκύψει μέσα από τη δικαστική απόφαση που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και από ‘κει και πέρα να μπορέσει με ηρεμία να δει ποια είναι τα δεδομένα εν όψει της νέας χρονιάς.

Σημειώνεται ξανά πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ζήτημα (αποχώρηση Ροκάκη) που ν’ απασχολεί την ομάδα και η προσοχή επικεντρώνεται στο πώς θα προχωρήσουν οι εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook