Συνεχείς τηλεδιασκέψεις σε SL2 και Football League

Aπρόθυμες όσον αφορά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκαν οι ομάδες της Football League ενώ στην Σούπερ Λιγκ 2 επτά ομάδες δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής τα διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού.

Aπρόθυμες όσον αφορά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκαν οι ομάδες της Football League σε τηλεδιάσκεψη που είχαν το βράδυ της Τετάρτης (27/5) επειδή δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Παράλληλα βάζουν στο τραπέζι το θέμα της αναδιάρθρωσης, όμως η πρόταση για ένωση με τη Super League 2 σε πρωτάθλημα των 32 ομάδων που θα χωριστούν σε δύο ομίλους φαίνεται να να μην είναι αποδεκτή από τις ΠΑΕ της SL2.

Επίσης υπάρχει πρόταση και ομόφωνη στάση των ομάδων είναινα μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στη Γ’ Εθνική, από το φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Σε κάθε περίπτωση συμφώνησαν να τα ξαναπούν την ερχόμενη Δευτέρα (1/6) ή Τρίτη (2/6). Έτσι, οι εξελίξεις σε επίπεδο Football League θα υπάρξουν από τον επόμενο μήνα…

Για την Σούπερ Λιγκ 2, σύμφωνα με πληροφορίες οι 12 ομάδες και ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος θα έχουν τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή (29/5) με δύο κυρία θέματα συζήτησης.

Αρχικά θα συζητήσουν για την συνέχιση ή μη του Πρωταθλήματος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, επτά ομάδες δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής τα διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού.

Δεύτερο θέμα, θα είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του liganews.gr, στο τραπέζι θα πέσει η πρόταση να ανεβάσουν τέσσερις ομάδες στην Super League 1, να μην υποβιβαστεί καμία από την Super League 2 και να ανέβουν οκτώ ομάδες από την Football League. Δηλαδή η νέα Super League 2 να διεξαχθεί με 16 ομάδες.

Τέλος, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα συζητηθεί το θέμα της αδειοδότησης, με τις ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας να ζητήσουν παράταση για τουλάχιστον ένα μήνα, στην κατάθεση του φακέλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook