Απόλλων Πόντου-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-3

Η ομάδα της Άρτας επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 του Απόλλωνα Πόντου και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση, μαζί με τα Χανιά, στους 31 βαθμούς και στο -2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η διαφορά της, μάλιστα, από τον 7ο Απόλλωνα Λάρισας αυξήθηκε στους 4 βαθμούς, αλλά βέβαια ο Καραϊσκάκης έχει και ματς περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Αρχικά, στο 28′ έγινε το 0-1, όταν ο Κυβελίδης σούταρε από δεξιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το 0-2 διαμορφώθηκε στο 32′ με σκόρερ τον Κούστα.

Ο Απόλλων Πόντου μείωσε στο 52′ με σουτ του Χριστοδούλου, ωστόσο ο Καραϊσκάκης «σφράγισε» τη νίκη του στο 86΄με γκολ του Αλμπάνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαΐτζίδης): Μαλέσιος, Λάσκοφ, Αμαραντίδης, Φράγκος, Τουρσίδης, Χριστοδούλου, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χατζηαθανασίου, Γιαννακόπουλος (66′ Χατζηκωνσταντίνου), Καλλίας

ΑΕ Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μέλκα, Παπανίκου (65′ Καψάλης), Καραγιαννίδης, Καπίας, Παναγιώτου, Μέτσε, Μασούρας, Ψιάνος, Χατζηστραβός, Κούστα, Κυβελίδης

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook