Ξεκινά 26-27 Οκτωβρίου από τη 2η αγωνιστική η Super League 2!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το συμβούλιο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, με τις ομάδες να αποφασίζουν ομόφωνα για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στις 26-27 Οκτώβρη.

Λευκός… καπνός βγήκε από την συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο πρωτάθλημα της Super League 2, αφού οι ομάδες μετά από ψηφοφορία αποφάσισαν να επιστρέψουν στις αγωνιστικές δράσεις.

Έτσι αποφασίστηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής και όχι της 5ης, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε εκτός κεντρικής διαχείρισης, αφού θεωρεί ότι υπάρχει τρέχουσα συμφωνία από την περυσινή σεζόν και ως εκ τούτου αξιώνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ ενώ αντίθετα Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα θα εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα λόγω ονόματος και εμπορικότητας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι ομάδες ζητούν να πάρουν τα 6 εκατομμύρια αλλά δια 11, αφού ΠΑΣ και Λεβαδειακός αναμένεται να εισπράττουν περισσότερα από τους υπόλοιπους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook