Λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Ουές νέο συμβόλαιο στον Πλατανιά

Eνώ επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον που υπάρχει για την περίπτωση του από ομάδες της χώρας, αλλά και του εξωτερικού για την απόκτηση του.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Τυπικές λεπτομέρειες φαίνεται ν’ απομένουν προκειμένου ο Αμπντούλ Ουές να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Πλατανιά.

Από την άλλη επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον που υπάρχει για την περίπτωση του από ομάδες της χώρας, αλλά και του εξωτερικού για την απόκτηση του.

Ουσιαστικά μένει να ξεκαθαρίσει η συνέχεια ποια θα είναι, καθώς από τη μία ο Πλατανιάς έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του και από την άλλη υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον από ομάδες της Σουπερ Λιγκ 1, αλλά και από το εξωτερικό, που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Οπως φαίνεται και παρότι ο Πλατανιάς ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Ουές, δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα πώλησής του εντός του καλοκαιριού.

Ο Ουές, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο γερά “χαρτιά” για τον Πλατανιά, ένας ποδοσφαιριστής με σταθερά καλή απόδοση από την πρώτη στιγμή που καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ ειδικότερα φέτος στην Φούτμπολ Λιγκ -με αποκορύφωμα τα δύο παιχνίδια μπαράζ- πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook