Τάτσης: “Πάμε χωρίς άγχος την Τετάρτη”

Ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο πρώτο ματς με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Γιάννης Τάτσης στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου:

Τελείωσε το πρώτο ματς. Έχουμε ένα δεύτερο. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Πάμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια και αν μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω θα είναι θέλημα του θεού. Δεν έχω παράπονα από το συγκεκριμένο παιχνίδι από τα παιδιά. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, είχαμε και τα εσωτερικά μας προβλήματα με τις απουσίες μας και τους τραυματισμούς τους. Στο γήπεδο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος ειδικά από τα πρώτα 30 λεπτά, πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε μπάλες, κάναμε φάσεις, στο δεύτερο μέρος μείναμε λίγο πιο πίσω θέλαμε να διαχειριστούμε το ματς έχασε και ο ΟΦΗ και εμείς ευκαιρίες. Για εμάς πλέον θα πάμε στο Ηράκλειο να παίξουμε το τελευταίο ενενηντάλεπτο και όπου βγει. Θα πρέπει να πιέσουμε τον ΟΦΗ να μην τον αφήσουμε να έχει την μπάλα στα πόδια του.Εκεί πιστεύω είναι το κλειδί των παιχνιδιών.

Ο ΟΦΗ έχει μια ομάδα που κυκλοφορεί την μπάλα, έχει καλή ποιότητα και από την μέση και μπροστά μαζί με τα μπακ είναι πολύ επικίνδυνοι. Αν στο κλέψιμο της μπάλας και στην μετάβαση του παιχνιδιού είμαστε καλοί θα ισορροπήσουμε τον ΟΦΗ και μετά θα είναι όλα διαφορετικά.