Θέμα: Το… «Bullying» που δέχθηκε ο Ηροδότος από την Διαιτησία

Ο Ηρόδοτος είχε μία σχέση… πάθους με την Διαιτησία την φετινή σεζόν στην Φούτμπολ Λιγκ, έχοντας πολλά παράπονα σε ματς που του στοίχισαν πολύτιμους βαθμούς. Οι ανακοινώσεις του πάντως “έγραψαν”…

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια\

Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από την Διαιτησία είχε την φετινή σεζόν ο Ηρόδοτος στο Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. 

Δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε, δεν έμεινε στην κατηγορία, αλλά οι ανακοινώσεις του θα μείνουν στην μνήμη μας, αφού ήταν χαρακτηριστικές και ευφάνταστες.

Πάμε να θυμηθούμε μερικές ατάκες…

“Η ΠΑΕ Ηρόδοτος εκφράζει για πολλοστή φορά την αγανάκτηση της για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διαιτησία.

Κατόπιν τούτου με έγγραφο μας προς την ΚΕΔ ζητάμε αξιολογημένο διαιτητή στο προσεχές κρίσιμο για την ομάδα μας.

Όπως επίσης περιμένουμε απάντηση για πιο άμεσο ραντεβού με τον κύριο Περέιρα και όχι μετά από ένα μήνα που μας είπαν… και ενώ θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα..

Για τις όποιες ενέργειες μας έχει ενημερώσει προσωπικά ο πρόεδρος μας Ηρακλής Νύκταρης τον Αξιότιμο κύριο Γραμμένο πρόεδρο της ΕΠΟ ο οποίος προς τιμήν του κατανοεί την αγανάκτηση μας και αναγνωρίζει την προσπάθεια μας να στηρίξουμε με κάθε έννομο μέσο και ενέργειες την ομάδα μας η οποία απαρτίζεται κατά 90% από Έλληνες ποδοσφαιριστές και μόνο υγεία βγάζει σε όλους τομείς”.

“Η ΠΑΕ Ηρόδοτος εκφράζει την χωρίς όρια αγανάκτηση της για το συνεχή πόλεμο που δέχεται σε κάθε παιχνίδι της.

Σήμερα καταλάβαμε πλέον και το πήραμε απόφαση ότι κάποιοι δε μας θέλουν στην κατηγορία και χρησιμοποιούν εργαλεία χειρουργικής ακριβείας για να το πετύχουν.

Με ότι δύναμη μας απομένει συνεχίζουμε τον άνισο αυτό αγώνα και πραγματικά όπου μας βγάλει”..

“Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει ότι ουδέ μια σχέση ούτε ενημέρωση είχε ότι θα εμφανιστεί καρνάβαλος μεταμφιεσμένος σε κόρακα στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μας με τον Ηρακλή.

Με την ευκαιρία καλές απόκριες Σε όλους”!