Γ. Πετράκης: «Τα κίνητρά μας είναι πολύ υψηλά»

Ο Α.Ο.Χανιά / Κισσαμικός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (31/10, 15:00) για την 2η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Κυπέλλου.

Tα όσα δήλωσε ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Πετράκης, για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό (31/10, 15:00 – Περιβόλια):

Για το αν είναι ευκαιρία να δείξουν αντίδραση οι παίκτες της ομάδας μετά το μη επιθυμητό αποτέλεσμα στη Σπάρτη

«Το αποτέλεσμα στη Σπάρτη δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε, όπως είπα άλλωστε και μετά το παιχνίδι. Για εμάς η στάση μας στην καθημερινότητα δεν αλλάζει. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που δε θέλαμε για να μας επηρεάσει.

Από την άλλη όμως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου, με μια ομάδα από την υψηλότερη κατηγορία, που επειδή την έχω παρακολουθήσει είναι μια πολύ καλή ομάδα, σίγουρα τα κίνητρά μας θα είναι πολύ υψηλά.

Θα μπούμε για να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα είναι πολύ καλός και θα έχει ιδιαίτερη δυσκολία το παιχνίδι».

Για το αποτέλεσμα της πρεμιέρας που δίνει ελπίδες πρόκρισης και για τη στήριξη του κόσμου:

 «Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Όσος περισσότερος κόσμος έρθει για εμάς θα είναι καλό. Τα παιδιά και όλοι μας χρειαζόμαστε αυτή τη στήριξη. Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει είναι πολύ υγιής και χρειάζεται η βοήθεια όλων. Όπως και να έχει θα είναι ένα ωραίο ματς, διότι υπάρχει η ομάδα της υψηλότερης κατηγορίας και μακάρι να παρευρεθεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται».