Τάτσης: «Ήρθα διαβασμένος στον Πλατανιά»

Ο Πλατανιάς ήρθε ισόπαλος σε φιλικό με τον Ηρόδοτο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου των Χανίων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Τάτσης:

«Το να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά είναι μια αναβάθμιση για μένα. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πατήσω ένα παραπάνω σκαλοπάτι.

Έρχομαι διαβασμένος στον Πλατανιά, καθώς ξέρω την κατηγορία αλλά και τις ομάδες που παίρνουν μέρος. Δεν μπορώ να πω πολλά λόγια, σιγά-σιγά, δουλειά και βλέπουμε. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια φάση αξιολόγησης.

Βλέπω τους παίκτες ατομικά και σε σύνολο και σε αυτό το φιλικό είχα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δω περισσότερα πράγματα. Έχω δει μία προπόνηση και έχω κάνει ο ίδιος άλλη μία.

Ακόμα είναι νωρίς, πέρα από αυτό όμως έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, που ήταν πολύ καλή και σε άμυνα και σε επίθεση. Βγάλαμε πολλές τελικές.

Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο και σε αυτές τις μέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, αυτό θα κάνουμε. Το αν θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα αυτό εξαρτιέται από πολλούς παράγοντες που μπορούμε να αναλύσουμε».