Ο Δέλλας στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΚ πάλεψε να πάρει τη νίκη

Aκόμα και όταν βρέθηκε να αγωνίζεται κόντρα στον Απόλλωνα Σμ. με εννιά παίκτες.

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΚ πάλεψε να πάρει τη νίκη ακόμα και όταν βρέθηκε να αγωνίζεται κόντρα στον Απόλλωνα Σμ. (1-1) με εννιά παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου:

Ήρθαμε εδώ γνωρίζοντας ότι παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική και έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Απόλλων. Ξέραμε ότι το ματς δεν θα είναι εύκολο, ότι θα από τα πιο δύσκολα ματς εκτός. Μας δυσκόλεψε περισσότερο μετά την πρώτη κόκκινη το ματς, ήταν δυνατό ματς όχι ποιοτικό δεν βοήθησε και το γήπεδο σε αυτό.

Με το αποτέλεσμα στο τέλος λέμε ότι είναι θετικό. Στέκομαι στην αυταπάρνηση που δείξαμε ακόμα και με 10 ή 9 παίκτες. Θέλαμε να κερδίσουμε, βάλαμε ένα γκολ και μπορούσαμε ακόμη ένα. Πιστώνεται αυτό στους παίκτες μου.

Ο ένας έπαιζε για τον άλλο. Για άλλη μια φορά δεν συμβιβάζεται με την ήττα αυτή η ομάδα. Δεν κερδίσαμε, το αφήνουμε πίσω. Είναι σαν να μην έγινε το ματς σύμφωνα και με τα άλλα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Τώρα κοιτάμε τα Χανιά. Κοιτάμε τη συνέχεια, είναι μακρύς ο δρόμος. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους, έμειναν όρθιοι. Δεν σταμάτησαν μέχρι το τέλος. Η ΑΕΚ δεν κάνει καθυστερήσεις, κυνήγησε και τη νίκη.

Αποσυντονιστήκαμε από την κόκκινη, τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με 10 παίκτες από το 20′. Στέκομαι στην αυταπάρνηση που είχαν όλοι. Θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Πάντα πάμε για τη νίκη και το δείξαμε. Το αριθμητικό μειονέκτημα με τους παίκτες μας ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο. Το έχουμε αποδείξεις ότι είμαστε καλύτεροι. O εκνευρισμός στο τέλος ήταν ότι εμείς παίζαμε με 9, αυτοί έκαναν καθυστερήσεις“.