Κατσαβάκης: Πικράθηκα που έφυγα

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Μάκης Κατσαβάκης στεναχωρήθηκε και ένιωσε πικραμμένος με την απόφαση της διοίκησης.

O Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Extrasport για όλα όσα συνέβησαν με τη διοίκηση, τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές και τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και τον Όλεγκ Προτάσοφ. “Πικράθηκα και στεναχωρήθηκα με την απόφαση της διοίκησης να με απομακρύνει, αλλά δεν είμαι ο χαρακτήρας που μετά θα χαίρεται παρακολουθώντας την ομάδα να μην πηγαίνει καλά. Δεν κρατώ καμία κακία στους ανθρώπους που διοικούν τον Ηρακλή, αυτοί με φέρανε, αυτοί με διώξανε. Μακάρι να βρουν τον δρόμο τους, ειλικρινά το εύχομαι αυτό στον Ηρακλή. Ίσως ήταν λάθος το ότι δεν πήγα να αποχαιρετήσω τους παίκτες, όμως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, δεν ήμουν έτοιμος, ίσως επειδή ήμουν πολύ πικραμένος, ίσως επειδή δεν ήθελα να ταραχθεί η ομάδα στην ευαίσθητη ισορροπία που υπήρχε εκείνες τις μέρες“.

Ήταν αφόρητη η πίεση που υπήρχε, η προσπάθεια που έγινε με την ομάδα για έναν ολόκληρο γύρο δεν ήταν εύκολη διότι ο Ηρακλής δεν είναι σύλλογος μικρός, έχει απαιτήσεις. Το κυνήγι των βαθμών δεν του ταιριάζει διότι είναι βαρύ όνομα, δεν είναι ο Ηρακλής για να μάχεται για την παραμονή του, αλλά για να διεκδικεί στόχους. Αν η φετινή ομάδα είχε λίγη περισσότερη στήριξη και προστασία, θα διεκδικούσε την είσοδο της στα πλέι οφ. Ειδικότερα στην χρονική περίοδο που ήταν σε φόρμα ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, υπήρχαν οι προϋποθέσεις για καλύτερη πορεία. Δεν κακίζω τον ποδοσφαιριστή, ούτε βέβαια και την διοίκηση που αποφάσισε να τον αφήσει να φύγει. Ξηλώθηκε μια κολώνα, δεν αντικαταστάθηκε και ακολούθησε μια πτώση. Δεν προσάπτω τίποτα στους ανθρώπους που διοικούν την ΠΑΕ, δέχομαι ότι σε θέματα πειθαρχίας υπήρξαν διαφορετικές απόψεις, όμως όλα αυτά είναι παρελθόν“.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν βιώνει τα προβλήματα του Ηρακλή. Ασχολείται με την ομάδα, λύνει προβλήματα, έχει βάλει χρήματα αλλά ίσως λόγω της απόστασης και της δουλειάς του, δεν είναι πολύ κοντά της. Όμως όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι αν δεν αναλάμβανε αυτός, ο Ηρακλής θα είχε πολύ σημαντικότερα προβλήματα από αυτά που έχει σήμερα. Το λέω εγώ που με απόφαση του έφυγα από την ομάδα. Πριν καταλήξει η διοίκηση του Ηρακλή στην απόφαση για την απομάκρυνση μου από την ομάδα, δυο εβδομάδες νωρίτερα, είχα πει πως αν με θεωρούν υπεύθυνο δεν θα είχα απολύτως κανένα πρόβλημα να παραιτηθώ. Δεν το δέχθηκαν οι άνθρωποι και δυο εβδομάδες αργότερα, με φώναξαν και μου είπαν πως λόγω της κατάστασης, έπρεπε να φύγω. Όλα αυτά τώρα είναι παρελθόν πλέον και δεν κακίζω κανέναν“.

Ο Όλεγκ Προτάσοφ είναι μια συγκρατημένη προσωπικότητα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, τον είχα ποδοσφαιριστή στη Βέροια και παρότι ήταν μεγάλο όνομα στην εποχή του, παρέμενε προσγειωμένος και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Στον Ηρακλή θα πετύχει, αρκεί να του δώσουν το χρόνο και τα εφόδια που χρειάζεται. Ο Φερνάντο Μαρκές είναι ένας παίκτης για τον οποίο θα πλήρωνα εισιτήριο για να τον δω να αγωνίζεται. Όμως, επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει τη συμπεριφορά του προς κάθε κατεύθυνση, χρειάζεται προσοχή 24 ώρες το 24ωρο“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook