Αγρίτης: Απαιτητική η νέα σεζόν

Ο Ανέστης Αγρίτης του Ηρακλή τονίζει ότι ο Ηρακλής του χρόνου θα προσπαθήσει να φτάσει ψηλότερα μέχρι UEFA αν μπορέσει.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7» μίλησε ο Ανέστης Αγρίτης, για την πορεία του Ηρακλή, του στόχους της ομάδα για την επόμενη χρονιά, αλλά και για την προσωπική του απόδοση. Αναφορικά με το τελευταίο παιχνίδι του Ηρακλή στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη ανέφερε: «Έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη. Θα πάμε να διασκεδάσουμε τον αγώνα και αν έρθει η νίκη θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Μας ενδιαφέρει να κλείσουμε την χρονιά όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία».

Τη φετινή αγωνιστική περίoδο ο Ηρακλής ούτε λίγο ούτε πολύ πέρασαν από τον πάγκο του τέσσερις προπονητές. «Σίγουρα μας επηρέασε η αλλαγή προπονητών καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω ότι οποιαδήποτε ομάδα θα την επηρέαζε. Αυτό που μας στοίχισε φέτος, ήταν ότι δεν βρήκαμε ρυθμό. Ελπίζω τα πράγματα να είναι καλύτερα του χρόνου».

Ερωτηθείς για την επόμενη χρονιά των «κυανόλευκων», τόνισε: «Η επόμενη χρονιά θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και από τον κόσμο αλλά και από τους εαυτούς μας. Με αυτόν τον σκοπό είχαμε ξεκινήσει και φέτος, όμως κάποιες συγκυρίες δεν μας επέτρεψαν να υλοποιήσουμε τον στόχο που είχαμε θέσει. Νομίζω ότι του χρόνου ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να πάει όσο ψηλότερα μπορεί και γιατί όχι να πάρει μία θέση η οποία οδηγεί στο ΟΥΕΦΑ. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο και του χρόνου να πανηγυρίσουμε όλοι στον Ηρακλή μια επιτυχία».

Τέλος, σχολίασε και την προσωπική του απόδοση:«Η χρονιά φέτος για μένα βάση απόδοσης ήταν πολύ καλή, όμως αυτό που δεν υπήρχε ήταν η αποτελεσματικότητα. Ελπίζω αυτό που δεν μου έδωσε φέτος ο θεός να μου το δώσει του χρόνου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook