Ματθαίου: Δεν στηρίζω τον Σκόρδα

Ο Νικήτας Ματθαίου δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Λάμπρου Σκόρδα για την προεδρία στον Άρη.

Οι διοικητικές εξελίξεις στον Άρη ενδεχομένως να φέρουν το τέλος του Λάμπρου Σκόρδα από την προεδρία, με τον Νικήτα Ματθαίου να δηλώνει στον «Αθλητικό Metropolis» ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την υποψηφιότητα του τωρινού ισχυρού άνδρα των «κιτρίνων».

«Δεν θα στηρίξω μία υποψηφιότητα του Λάμπρου Σκόρδα. Είναι η διαφορά απόψεων που έχω με τον κ. Σκόρδα, δεν έχω καμία επιθυμία να συνδιοικήσω μαζί του. Είναι καλύτερα να φεύγεις ότι έχεις διαφωνία με έναν συνεργάτη σου, παρά να μένεις και να έχει προβλήματα και προστριβές», είπε ο άλλοτε πρόεδρος του Άρη, που τόνισε ότι με τον τρόπο του θα είναι «παρών» στις εξελίξεις.

«Ναι, έχω γραφτεί στην Λέσχη. Υπάρχουν εξελίξεις στον Άρη και επειδή είμαι μέτοχος στην ΠΑΕ θεωρώ υποχρέωση μου να μετέχω σε αυτές. Υπάρχει ένα μπέρδεμα, αλλά θα πάνε όλα καλά. Θα γίνει μία συζήτηση μεταξύ αυτών που έχουν τις μετοχές και των ανθρώπων της Λέσχης.

Εμείς ήμαστε οι «θεματοφύλακες» των μετοχών, εμείς θα επιλέξουμε σε ποιον θα δώσουμε τις μετοχές της ΠΑΕ και την διοίκηση. Θέλω να πω στον κόσμο να μην ανησυχεί. Θα βρούμε το πιο σωστό και το πιο σοβαρό για τον Άρη μας. Είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Πρέπει να επέλθουν κάποιες αλλαγές, όταν έρθουν όλοι θα προσπαθήσουμε να τακτοποιήσουμε όλα τα θέματα»,υπογράμμισε ο Νικήτας Ματθαίου.

Σε ότι αφορά τον Λάμπρο Σκόρδα, ο πρώην πρόεδρος των Θεσσαλονικέων είπε:

«Γιατί να μην κατέβει ως υποψήφιος; Από την στιγμή που είναι μέλος της Λέσχης έχει το δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές. Απ’ ότι είχα πληροφορηθεί παλιά είχε πει ότι δεν θα κατέβει, βέβαια μεσολάβησαν ορισμένα πράγματα.

Έχω ακούσει ότι έχουν γραφτεί πάρα πολλά μέλη, ένας μου είπε ότι ούτε το Αλεξάνδρειο δεν θα μας χωρέσει. Υπάρχει ένας ξεσηκωμός ώστε ο κόσμος του Άρη να εκφράσει την γνώμη του, να συμμετέχει όλος ο Άρης στις αποφάσεις. Να μην νομίζουν ότι η Λέσχη είναι κάτι κλειστό, του Ματθαίου ή του Σκόρδα. Η Λέσχη θέλουμε να είναι… οικουμενική. Να συμμετέχουν όλοι οι φίλαθλοι του Άρη».

Καταλήγοντας, ο Νικήτας Ματθαίου αναφέρθηκε στη Λέσχη λέγοντας ότι:

«Αυτοί που γράφονται από εδώ και πέρα στην Λέσχη είναι αυτοί που δεν θα στηρίξουν την επιλογή Σκόρδα. Αλλά και άλλοι που τον στήριζαν τώρα είναι εναντίον του. Εγώ θέλω να ενημερώσω τον κόσμο για μένα, αν αυτός που θα βγει μου ζητήσει ως… στρατιώτης να βοηθήσω θα το κάνω.

Επειδή δεν έχω βλέψεις, γράφτηκα με την συνδρομή των 150 ευρώ, που μπορώ να ψηφίσω και όχι για να εκλεγώ. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου, θα πω κάποια στοιχεία που θα ακουστούν για πρώτη φορά όσον αφορά την εποχή της παρουσίας μου στην διοίκηση.

Κάνω υπομονή 2,5 χρόνια αλλά θα έρθει η ώρα να μιλήσω στην Λέσχη. Ο Άρης χρειάζεται μία διοίκηση από τον λαό του. Η Λέσχη πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις του λαού του Άρη».

*Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τρίτης στον Άρη, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς επέστρεψε και ενσωματώθηκε ο Σέρχιο Κόκε, ενώ δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Σανέλ Γιάχιτς. Πριν το τέλος, όμως, της προπόνησης αποχώρησε ο Κρίστι Βανγκέλι εξαιτίας ενός κτυπήματοςστον αστράγαλο. Ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν θεωρείται σοβαρός και αναμένεται να προπονηθεί την Τετάρτη κανονικά (στις 11:00 στο Νέο Ρύσιο). Την Πέμπτη η προπόνηση θα διεξαχθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στις 11:00 το πρωί και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Ντάρσι Νέτο στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook