Φαν Μπόμελ: Δύσκολο να περασουμε

O Μαρκ Φαν Μπόμελ χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα της Μπάγερν απο την Μπαρτσελόνα με 4-0.

Ο ολλανδός τόνισε πως η ομάδα του δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό για τους “καταλανούς” και για το λόγο αυτό θεωρεί ευτύχημα που δεν έχασαν με πιο ευρύ σκορ.

“Πήγαμε στον Καμπ Νου και παίξαμε χωρίς φόβο, όταν προφανώς δεν μπορείς να το κάνεις αυτό απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι ήμασταν τυχεροί που χάναμε μόνο 0-4 πριν το ημίχρονο”,δήλωσε ο Φαν Μπόμελ στο RAC-1 και συνέχισε:

“Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αλλά το να περάσουμε στα ημιτελικά θα είναι πολύ δύσκολο. Εξάλλου και οι οπαδοί μας είναι αναστατωμένοι μαζί μας”.

Καταλήγοντας επεσήμανε το πόσο μεγάλη ομάδα είναι οι “μπλαουγκράνα”:“Η Μπαρτσελόνα έχει ποιότητα και το απέδειξε απέναντι στην Ουέλβα. Είδα τον αγώνα και παρόλο που άλλαξαν πέντε παίκτες, συνέχιζαν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο.

Ο Μέσι είναι μόλις 21 ετών και είναι ήδη ο κορυφαίος στον κόσμο. Και κάθε χρόνο βελτιώνεται. Ακόμα υπάρχουν ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Η Μπαρτσελόνα είναι τυχερή γιατί είναι πολύ δύσκολο να έχεις δύο μεγάλους παίκτες από την ομάδα νέων την ίδια χρονική περίοδο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook