Ζαίρί: Θα απαντήσω στο τέλος

O άσος του Αστέρας Τρίπολης, Ζουάντ Ζαϊρί επισήμανε ότι θα απαντήσει στο τέλος για το αν θα παραμείνει στους Αρκάδες.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Ζαουάντ Ζαϊρί φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή «Ομιλείτε Αθλητικά» με τον Τάσο Μαγουλά και τον Άκη Δημακό. Ο Μαροκινός άσος μίλησε για τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αλλά και το μέλλον του.

-Πόσο έτοιμοι είσαστε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό; 

Τα πράγματα γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολα αφού στο γήπεδό του ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός. Διαθέτει μονάδες εξαιρετικές που συγκροτούν ένα ικανότατο σύνολο το οποίο στην έδρα του αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ισχύ.

Εμείς θα πάμε για δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Η πρόκριση στον τελικό αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον Αστέρα Τρίπολης.  -Ποια θα είναι τα κλειδιά για τη νίκη; 

Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που είναι καλύτερος από εμάς οπότε δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.  Πιστεύω ωστόσο ότι αν καταφέρουμε ως σύνολο να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, τότε μπορούμε να πετύχουμε. 

-Πιστεύεις ότι χάθηκε ένα τεράστιο αβαντάζ στην Τρίπολη; 

Σίγουρα. Κάναμε σπουδαία εμφάνιση, βρεθήκαμε με 2-0 μπροστά στο πρώτο ημίχρονο αλλά κάπου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Πιστεύω ότι ακόμα κι ένα γκολ αν είχαμε δεχτεί θα κρατούσαμε σημαντικό προβάδισμα. Ο Αστέρας διαθέτει τους παίκτες που να μπορούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και το αποδείξαμε φέτος στις τρεις αναμετρήσεις μας.  

-Το δικό σου μέλλον μπορεί να βρίσκεται σε κάποια από τις λεγόμενες μεγάλες ελληνικές ομάδες; 

Καταρχάς οφείλω να πω πως Αστέρας με τίμησε καταθέτοντας πρόταση για να παραμείνω στην ομάδα. Οι άνθρωποι του συλλόγου ήταν ειλικρινείς και πριν από δύο εβδομάδες  με ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους.

Θα απαντήσω στο τέλος του πρωταθλήματος αφού θέλω να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση για την καριέρα μου και την οικογένειά μου. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι στην Τρίπολη, η ομάδα έχει σταθεί κοντά μου, οφείλω όμως να περιμένω ώστε να δω ακριβώς τί μπορώ να έχω στα χέρια μου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook