Παπαστεριανός: Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου

Η απονομή έγινε στο Κέντρο Τύπου των εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Λώλο Χασεκίδη.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός, ο οποίος βραβεύτηκε για το γκολ που πέτυχε με αντίπαλο τον Εργοτέλη (Εργοτέλης – Ηρακλής 0-1, 8/2) τόνισε μετά την απονομή: «Αυτό το έπαθλο δεν ανήκει σε μένα αλλά σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Είναι ένα γκολ που έχω πετύχει κάποιες φορές στις προπονήσεις της ομάδας όχι όμως σε επίσημο παιχνίδι. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει τους βαθμούς της νίκης».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: “Πιστεύω ότι θα κριθεί από τη δική μας δυναμικότητα. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς ήμαστε ο Ηρακλής”.

Ο Λώλος Χασεκίδης τόνισε: «Είναι τιμή μου που δίνω το βραβείο σε έναν ταλαντούχο παίχτη. Θυμάμαι και εγώ ότι είχα πετύχει ένα ανάλογο γκολ με ανάποδο ψαλίδι σε μια εποχή… δεινοσαύρων, αγωνιζόμενος με την μικτή Θεσσαλονίκης. Το ζητούμενο είναι ότι πέρα από ένα εντυπωσιακό τέρμα ήταν και ένα γκολ που έδωσε μια σημαντική νίκη και ανακούφισε τον κόσμο του Ηρακλή, που περιμένουμε να είναι ακόμα περισσότερος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το θέμα είναι σε ποια κατάσταση θα είναι ο Ηρακλής. Θα γίνει ένα ανοιχτό ματς. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ανήκει στις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες, αλλά δεν αποτελεί φέτος φόβητρο».