Το… τρελό σερί του Ρέαμπτσιουκ

Είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει την εφετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Σημείο αναφοράς για τους «ερυθρολεύκους», με ασταμάτητα τρεξίματα σε άμυνα και επίθεση και τρομερές αντοχές. Ο λόγος φυσικά για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Μολδαβός αμυντικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας αποκτήσει μόνιμη θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Μέχρι που ήρθε το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό για να… χαλάσει το εντυπωσιακό σερί του 23χρονου παίκτη.

Ο Μολδαβός μπακ παίζει ασταμάτητα, με αποτέλεσμα να «τρέχει» ένα απίθανο σερί αγώνων. Συγκεκριμένα, ο Ρέαμπτσιουκ έχει αγωνιστεί σε 20 συνεχόμενα ματς των «ερυθρολεύκων», με την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό να του κόβει τη… φόρα, καθώς βρίσκεται εκτός αποστολής.

Ολυμπιακός – Ο σίγουρος Ρέαμπτσιουκ και οι αμφίβολοι Ονιεκούρου, Γκάρι και Σωκράτης | to10.gr

Συνολικά, ο νεαρός αμυντικός έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παίξει βασικός και στα 21 ματς! Οι αριθμοί δείχνουν το πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ένα πολύτιμο… γρανάζι στα χέρια του.

Μόνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Νέφτσι Μπακού δεν έδωσε το παρών ο 23χρονος παίκτης, ενώ έχει αντικατασταθεί μόλις μια φορά την εφετινή σεζόν. Στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα, όταν και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου στο 67ο λεπτό.

Ο… βιονικός Μολδαβός έχει εντυπωσιακή παρουσία στους αγώνες του θρύλου, συμβάλλοντας τα μέγιστα και στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Ο 23χρονος παίκτης είχε σημειώσει το γκολ-χρυσάφι επί της Αντβέρπ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ ήταν αυτός που… σέρβιρε στον Τικίνιο για το 1-0 επί της Φενέρ στο Φάληρο. Με τους «ερυθρολεύκους» να παίρνουν το τρίποντο, σφραγίζοντας τη 2η θέση, διατηρώντας ζωντανές και τις ελπίδες τους για την πρωτιά.

Ενα γκολ, μια ασίστ στους ομίλους του Europa League και 20 συνεχόμενα ματς στα… πόδια του τρομερού Μολδαβού, που έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα κοντέρ την εφετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook