ΑΕΚ: «Γκάζια» Μιλόγεβιτς σε παίκτες στα Σπάτα!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξέφρασε τα πολλά παράπονα που είχε από τους παίκτες της ΑΕΚ για την εικόνα του στο πρώτο πιαχνίδι με τη Βελέζ.

Η ΑΕΚ στο πρώτο της ευρωπαϊκό, αλλά και επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν πραγματοποίησε μια τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε μ 2-1 από τη Βελέζ. Η εικόνα της Ένωσης ήταν τόσο κακή όσο και της περσινής, κάτι το οποίο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε πολλά παράπονα όσον αφορά την ανύπαρκτη αντίδραση του Δικεφάλου μετά το 1-1, αλλά και την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου και τα εξέφρασε στους ποδοσφαιριστές του την Παρασκευή (23/7) στα Σπάτα, αφού πριν τους είχε βάλει βιντεοανάλυση για 45 λεπτά.

«Δεν κάνατε τίποτε από όσα είπαμε και δουλέψαμε τόσο καιρό. Ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Δεν είχατε κίνηση, ήσασταν στατικοί και αυτό βοηθούσε τον αντίπαλο στο πρέσινγκ. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις και χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα.

Τρεχάτε άσκοπα οι περισσότεροι και ας γράψατε αρκετά χιλιόμετρα. Στο πρώτο γκολ, παράδειγμα, κοιτούσατε τον αντίπαλο που σουτάρει όπως θέλει μόνος του. Και έγινε ξανά μετά. Κανείς δεν ήταν στην θέση του…», ήταν τα λόγια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προς τους παίκτες του.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook