ΠΑΟΚ : Ο Μαλεζάς αντικαταστάτης του Γκαρσία στην Κ-19

Ανακατατάξεις στον ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας, με τον Πάμπλο Γκαρσία να γίνεται ο νέος κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Όπως είναι λογικό, η προαγωγή του Πάμπλο Γκαρσία αφήνει… κενή τη θέση στην Κ19 της ομάδας. Οι άνθρωποι του […]

Ανακατατάξεις στον ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας, με τον Πάμπλο Γκαρσία να γίνεται ο νέος κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι λογικό, η προαγωγή του Πάμπλο Γκαρσία αφήνει… κενή τη θέση στην Κ19 της ομάδας. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ποντάρουν πολλά στην Κ19 και έχουν ήδη καταλήξει στον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Ο Στέλιος Μαλεζάς πήρε το χρίσμα από την «ασπρόμαυρη» διοίκηση, με τον παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Ο άλλοτε αρχηγός των «ασπρόμαυρων» κρέμασε το καλοκαίρι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πλέον αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κ19 του συλλόγου.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook