«Η Σπόρτινγκ θέλει τον Σεμέδο»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η A Bola, μετά την Μπενφίκα στο κόλπο για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο μπήκε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού.

Ενας από τους παίκτες που στηρίζει πολλά ο Πέδρο Μαρτίνς για την εύρυθμη λειτουργία της πειραϊκής ομάδας. Ο 26χρονος σέντερ μπακ έχει ηγετικό ρόλο στην «ερυθρόλευκη» άμυνα, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να τον επιβραβεύουν για τις εμφανίσεις του με νέο «χρυσό» συμβόλαιο και τον «δένουν» στο μεγάλο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο διεθνής στόπερ, παρά το γεγονός ότι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, παραμένει στις μεταγραφικές λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Την περασμένη μεταγραφική περίοδο η Μπενφίκα προσπάθησε να τον αποκτήσει, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Οι Αετοί της Λισαβόνας, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν είναι η μοναδική πορτογαλική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Α Bola σε σημερινό της δημοσίευμα, για τον 26χρονο αμυντικό ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, τα Λιοντάρια έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του «ερυθρόλευκου» σέντερ μπακ, τον οποίο είχαν στην ακαδημία τους από το 2010 έως το 2017 και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του, εάν πωληθεί ο Κόατες.

Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ θεωρούν ότι μπορούν να βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους από την πώληση του Κόατες, ένα μέρος εκ των οποίων θα χρησιμοποιήσουν, σύμφωνα με την A Bola, για την αγορά του Ρούμπεν Σεμέδο. Τα Λιοντάρια επιθυμούν την επιστροφή του 26χρονου σέντερ, αλλά για να καταφέρουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει το περασμένο καλοκαίρι η Μπενφίκα του Ζόρζε Ζέσους.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook