Βινάγκρε: «Δυνατή ομάδα η Πόρτο, να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες» (vid)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (27/10, 22:00) την Πόρτο στο Ντραγκάο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε κατά την αναχώρηση των ερυθρόλευκων για το Οπόρτο μίλησε για το αυριανό πολύ σημαντικό ματς και ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με μια πολύ δυνατή ομάδα.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος μπακ δήλωσε πως οι Πειραιώτες πρέπει να τα δώσουν όλα και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες του ματς, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην παρουσία κόσμου στις κερκίδες του Ντραγκάο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βινάγκρε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού:

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα.

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω μέρες να προετοιμαστεί για το ματς λόγω της αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ναι είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League».

Για τον κόσμο που θα υπάρχει στο Ντραγκάο: «Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook