Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης επέλεξε Πειραιά από τα «πετροδόλαρα»

Ο Κώστας Φορτούνης αρνήθηκε μυθική πρόταση από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, αφού δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Φορτούνης σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό… Δεν τον απασχολεί τίποτε άλλο, ακόμα και αν στα πόδια του στρωθεί ένα… χαλί από πετροδόλαρα. Όπως συνέβη στις αρχές Σεπτέμβρη, αλλά ο Τρικαλινός μέσος επέλεξε να το αγνοήσει, προκειμένου να παραμείνει στον Πειραιά.

Η Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία προσέγγισε την πλευρά του Φορτούνη και του πρόσφερε μυθικές αποδοχές. Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, που μαζί με τα μπόνους θα ξεπερνούσαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Στο σύνολο, πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία.

Αν ο Φορτούνης έλεγε το «ναι», θα έλυνε το πρόβλημα της ζωής του και της ζωής των… παιδιών του. Γιατί αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να τα βρει στην Ευρώπη. Ωστόσο, ο Φορτούνης εξαρχής ήταν κάθετος: δεν συζήτησε καν την προοπτική της Αλ Νασρ.

Αντίστοιχη διάθεση είχαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Οι Σαουδάραβες δήλωσαν διατεθειμένοι να πληρώσουν 6-7 εκατομμύρια ευρώ για τον Φορτούνη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν διάθεση να εξετάσουν σοβαρά το ζήτημα. Ειδικά όταν έμαθαν ότι ο Φορτούνης δεν θέλει να φύγει.

Η πλουσιοπάροχη πρόταση από το Ριαντ δεν ήταν η πρώτη που λαμβάνει ο Φορτούνης. Αλλά όλες καταλήγουν στην ίδια απάντηση: το «όχι» του 28χρονου μεσοεπιθετικού. Ο Φορτούνης επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και θα αγωνίζεται στο «Καραϊσκάκης» για πολλά χρόνια ακόμα.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook