Χωρίς Κότσαρη και Χουχούμη ο Απόλλων με τη Λαμία

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις, στην Παιανία συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για διάστημα μεγαλύτερο των 45 λεπτών, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και το πρόγραμμα περιελάμβανε […]

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις, στην Παιανία συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για διάστημα μεγαλύτερο των 45 λεπτών, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στο τελείωμα φάσεων και αγωνιστικά τετράγωνα.

Δεν προπονήθηκαν, ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό και ο Διαμαντής Χουχούμης, λόγω σύσπασης στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δύσκολα θα τεθούν στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ για το παιχνίδι με τη Λαμία.

• Η ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στον γυμναστή της ομάδας μας Βασίλης Αλεξίου για το χαμό στενού συγγενικού του προσώπου.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook