Η αποστολή του Βόλου ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/10, 20:30), με τον Άνχελ Λόπεθ να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα. Η ομάδα του Βόλου θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και αύριο κοντράρεται με τους πράσινους στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Άνχελ […]

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/10, 20:30), με τον Άνχελ Λόπεθ να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα.

Η ομάδα του Βόλου θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και αύριο κοντράρεται με τους πράσινους στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Άνχελ Λόπεθ γνωστοποίησε την αποστολή της αναμέτρησης, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, όμως σε αυτή δεν βρίσκεται και πάλι ο Έρικ Γέντρισεκ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Βόλου:

«Είκοσι ποδοσφαριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (ΟΑΚΑ, 24/10, 20.30).

Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κρητικός, Νίνης, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας και Ουάρντα».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook