Ήττα για την ΑΕΚ στην Πορτογαλία

Η ΑΕΚ έχασε με 3-0 από την Μπράγκα εκτός έδρας και ξεκίνησε “με το αριστερό” τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League.

Οι “κιτρινόμαυροι” στάθηκαν αρκετά καλά επιθετικά και αμυντικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την Μπράγκα όμως να καταφέρνει να σκοράρει με τον Γκαλένο λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το γεγονός αυτό επηρέασε αρνητικά την ΑΕΚ, η οποία αν και εμφανίστηκε ανανεωμένη στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι ένα σημείο, καθώς ο Καρέρα πέρασε στο παιχνίδι τους Λιβάγια και Τάνκοβιτς, δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 78ο λεπτό από τον Παουλίνιο.

Η Μπράγκα κατάφερε να σκοράρει και τρίτη φορά, αυτή τη φορά με τον Χόρτα στι 88′ και πήρε μία εν τέλει δίκαια νίκη με 3-0.

Μπράγκα – ΑΕΚ 3-0

Γκολ: 44′ Γκαλένο, 78′ Παουλίνιο, 88′ Ρικάρντο Χόρτα

Κίτρινες κάρτες: Σεκέιρα, Κάρμο, Ρικάρντο Εσγκάιο – Μάνταλος, Νεντελτσιάρου, Ολιβέιρα

Οι συνθέσεις:

Μπράγκα (Κάρλος Καρβαλιάλ): Ματέους, Ρικάρντο Εσγκάιο, Κάρμο, Μπρούνο Βιάνα, Σεκέιρα, Γκαλένο (84′ Αλ Μουσράτι), Ρικάρντο Χόρτα (90’+2 Νοβάις), Αντρέ Κάστρο (90’+2 Γκιγιέρμε), Μεντέιρος (60′ Αντρέ Χόρτα), Παουλίνιο, Φρανσέρτζιο (84′ Μόουρα).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώντας, Τσιγκρίνσκι (61′ Τάνκοβιτς), Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Κρίστιστιτς, Μάνταλος, Σακχόφ, Βασιλαντωνόπουλος, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ (62′ Λιβάγια – 89′ Μαχαίρας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook