Χαμός στον Αρη: Δέκα κρούσματα κορωνοϊού!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης.

Οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης την Τρίτη (20/10) υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, μετά το κρούσμα που διαπιστώθηκε την Δευτέρα (19/10) και δέκα δείγματα βγήκαν θετικά!

Οσοι νόσησαν από τον Covid-19 απομονώθηκαν και θα ακολουθήσουν τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Η διασπορά του κορωνοϊού στο εσωτερικό του Αρη είναι πολύ μεγάλη και όπως είναι λογικό, πλέον είναι στον… αέρα το ματς με την ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε το βράδυ της Τρίτης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν έχουν νοσήσει μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και άνθρωποι που εργάζονται στην ΠΑΕ.

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό θα υποβληθούν σε νέα τεστ, ενώ όσοι βρέθηκαν θετικοί θα παραμείνουν απομονωμένοι στα σπίτια τους, για να σταματήσει η διασπορά του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν νοσήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτόκολλο αναφέρει ότι ένα παιχνίδι της Superleague αναβάλλεται, εάν βρεθούν πριν τον αγώνα τρεις ή περισσότεροι παίκτες θετικοί στον ιό. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ, το οποίο όπως όλα δείχνουν οδεύει προς αναβολή. Οι Κίτρινοι την Τετάρτη θα έχουν επικοινωνία με την διοργανώτρια Αρχή, η οποία θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook