Βαλμπουενά: «Η Μαρσέιγ είναι στην καρδιά μου, έζησα φανταστικές στιγμές»

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού μίλησε στο France Football για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ και εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα, αλλά και την πόλη της Μασσαλίας.

Οκτώ σεζόν. 330 παιχνίδια με 38 γκολ και 58 ασίστ. Αυτός είναι ο απολογισμός του Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα της Μαρσέιγ, την οποία καλείται να αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2014 στους Μασσαλούς και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου. Ο Βαλμπουενά αγάπησε την ομάδα και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς της Μαρσέιγ και έζησε μοναδικές στιγμές στο Βέλοντρομ.

Ο 36χρονος, ο οποίος αναμφίβολα θα είναι ένα από τα πρόσωπα του αυριανού παιχνιδιού, μίλησε στο France Football για τον αγώνα με την Μαρσέιγ και εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα, αλλά και για την πόλη της Μασσαλίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η Μασσαλία είναι στην καρδιά του, αφού εκεί έζησε μοναδικές στιγμές, εντός και εκτός γηπέδου. Εκεί γεννήθηκε η κόρη του, ενώ πανηγύρισε σπουδαίες νίκες και τίτλους με τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Μασσαλία είναι όλη μου η ζωή. Εκεί γεννήθηκε η κόρη μου και έχω σπίτι στη συγκεκριμένη πόλη. Χάρη στη Μαρσέιγ έγινα ο παίκτης που είμαι σήμερα. Θυμάμαι μια συνομιλία που είχα με τον Παπέ Ντιούφ (σ.σ πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ που πέθανε από κορωνοϊό). Μου είχε πει ότι ένας χρόνος στην Μαρσέιγ ισοδυναμεί με δέκα χρόνια σε άλλη ομάδα. Αυτή η φράση με σημάδεψε.  Επαιξα για 8 σεζόν στην Μαρσέιγ και κέρδισα πολλούς τίτλους. Εζησα φανταστικές στιγμές. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω όσα νιώθω για την Μαρσέιγ. Η ομάδα βρίσκεται στην καρδιά μου. Όπως επίσης νιώθω πολύ μεγάλη αγάπη και για τον Ολυμπιακό».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook