Ατρόμητος : Η αποστολή ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί το βράδυ του Σαββάτου (17/10, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου ολοκλήρωσε σήμερα (16/10) την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και ο Νταμίρ Κάναντι θα έχει την ευκαιρία να συμπεριλάβει κάποια νέα πρόσωπα στην αποστολή. […]

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί το βράδυ του Σαββάτου (17/10, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου ολοκλήρωσε σήμερα (16/10) την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και ο Νταμίρ Κάναντι θα έχει την ευκαιρία να συμπεριλάβει κάποια νέα πρόσωπα στην αποστολή.

Για πρώτη φορά εντός αποστολής θα είναι ο Γκαλβάο που ήταν τραυματίας στις προηγούμενες αγωνιστικές ενώ την πρώτη του συμμετοχή θα κάνει και ο Μάτιτς. Ο Μουνίθ είναι ξανά διαθέσιμος καθώς εξέτισε την ποινή του ενώ εκτός έμειναν οι Μανούσος, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Χριστοδουλόπουλος, Ραμπέγιο, Μουνίθ, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Μάτιτς, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού, Στρούγγης

© Πηγή: to10.gr