ΑΕΚ: Φιλικό δοκιμών με τον Ιωνικό

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (10/10, στις 17:00) σε φιλική αναμέτρηση στα Σπάτα, τον Ιωνικό, με στόχο την να διατηρήσει τον αγωνιστικό της ρυθμό.

Επιστροφή στη δράση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν απόψε (10/10) στις 17:00, σε φιλική αναμέτρηση, τον Ιωνικό. Στόχος του Μάσιμο Καρέρα μέσα αυτό το παιχνίδι, είναι να παραμείνει η ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό παρά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών υποχρεώσεων.

Ο Ιταλός προπονητής θα δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα και συστήματα ενόψει της συνέχειας της σεζόν ενώ θέλει να κρατήσει άπαντες σε εγρήγορση. Ωστόσο, δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, καθώς εκτός από τους διεθνής, υπάρχουν και εκείνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, εκτός θα μείνουν οι Λιβάι Γκαρσία, Έλντερ Λόπες, Κώστας Γαλανόπουλος και Νταμιάν Σιμάνσκι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό, ο Ζίγκα Λάτσι λόγω ίωσης και ο Παουλίνιο λόγω ενοχλήσεων. Τέλος, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, βρίσκεται στη Σουηδία προκείμενου να πάρει τα πράγματά του και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

 

© Πηγή: to10.gr