Λάτσι: «Θέλω να τεστάρω τον εαυτό στο επίπεδο του Europa League»

Για τη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League μίλησε ο Ζίγκα Λάτσι.

Έτοιμος να «τεστάρει» τον εαυτό του στο υψηλότερο επίπεδο και συγκεκριμένα σε αυτό του Europa League, δήλωσε ο Ζίγκα Λάτσι. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν οι παίκτες της Ένωσης στους ομίλους του Europa League, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και για την πρόοδο της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ολοι απ’ την ομάδα αυτό που επιθυμούσαν ήταν να μπούμε στο EuropaLeague. Το έβλεπα, το ένιωθα. Ηταν ένα γερό στοίχημα, στο οποίο τα πήγαμε καλά και είμαστε στους ομίλους».

Αν πίστευε στην ανατροπή και την πρόκριση;

«Φυσικά. Κανείς δε τα παράτησε. Η ομάδα έβαλε τα δυνατά της και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Ένα σχόλιο για την κλήρωση με Λέστερ, Μπράγκα και Ζόρια;

«Οποιαδήποτε ομάδα κι αν παίζαμε, αφού βρίσκεται στους ομίλους είναι δυνατή ομάδα. Ολους πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βάλουμε τα δυνατά μας θα τα πάμε καλά».

Αν επιθυμούσε κάποια ομάδα στην κλήρωση;

«Επιθυμία μου ήταν να παίξουμε με μία ομάδα που παίζει στην Αγγλία. Να δούμε αυτό το επίπεδο. Πέσαμε με τη Λέστερ».

Για τα 18 του χρόνια και την ευκαιρία που έχει να παίξει στους ομίλους;

«Αυτό που κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση. Σε αυτή τη ηλικία, 18 ετών, είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξω στο EuropaLeague. Θέλω να τεστάρω τον εαυτό μου αν μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο».

Για το ματς με τον Ατρόμητο;

«Η ομάδα θα προετοιμαστεί με τον ίδιο τρόπο που προετοιμάστηκε με τη Βόλφσμπουργκ. Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι δικαιολογημένα βρισκόμαστε στους ομίλους».

Για το πώς περιμένει τον Ατρόμητο;

«Ο Ατρόμητος φυσικά θα θέλει να μας κερδίσει. Μετά το τελευταίο φιλικό που είχαμε και μας κέρδισε, θα θέλει να κάνει το ίδιο. Κατά την προσωπική μου άποψη είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Για τον τραυματισμό του και πώς νιώθει;

«Αισθάνομαι καλύτερα. Μετά τη διακοπή νομίζω θα μπορώ να συμμετέχω κανονικά με την ομάδα. Να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη προπόνηση για να βοηθήσω κι εγώ απ’ την πλευρά μου την ομάδα».

 

© Πηγή: to10.gr