«Μπα και Σισέ στη λίστα της Σεντ Ετιέν»

Ο Γουέσλι Φοφανά θα ζήσει το όνειρο της Premier League μόλις στα 19 χρόνια του, αφού η Λέστερ θα τον αποκτήσει από τη Σεντ Ετιέν. Όμως, η αποχώρηση του θα δημιουργήσει κενό στο κέντρο της άμυνας των «στεφανουά», για το οποίο ο Κλοντ Πιελ ψάχνει ποδοσφαιριστή για να το καλύψει. Δύο από τους παίκτες τους […]

Ο Γουέσλι Φοφανά θα ζήσει το όνειρο της Premier League μόλις στα 19 χρόνια του, αφού η Λέστερ θα τον αποκτήσει από τη Σεντ Ετιέν. Όμως, η αποχώρηση του θα δημιουργήσει κενό στο κέντρο της άμυνας των «στεφανουά», για το οποίο ο Κλοντ Πιελ ψάχνει ποδοσφαιριστή για να το καλύψει.

Δύο από τους παίκτες τους οποίους έχει ξεχωρίσει ο Γάλλος προπονητής, είναι οι στόπερ του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα και Αμπού Σισέ. Σύμφωνα με σημερινό (30/9) δημοσίευμα της εφημερίδα «L’ Equipe», οι δύο Σενεγαλέζοι συμπεριλαμβάνονται στη short-list που έχει καταρτίσει ο Πιελ.

Η Σεντ Ετιέν θα εισπράξει 40 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Φοφανά και η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι θα διαθέτει 6-7 εκατομμύρια για την αντικατάσταση του 19χρονου αμυντικού. Ο Σισέ αρέσει στον Πιελ, αλλά ξεφεύγει από το μπάτζετ  που έχει, διότι πρόσφατα ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση 14 εκατομμυρίων ευρώ από τη Βόλφσμπουργκ. Ένα ποσό που δεν θα πληρώσει η γαλλική ομάδα…

Αντίθετα, ο Μπα κοστίζει λιγότερα χρήματα, εντός των ορίων που έχει θέσει η Σεντ Ετιέν. Πάντως, το ρεπορτάζ δεν αναφέρει κάτι περισσότερο, όπως την έναρξη των επαφών μεταξύ των δύο πλευρών για τον 24χρονο στόπερ και αφήνει το ζήτημα σε θεωρητικό επίπεδο.

Στην ίδια λίστα με τον Μπα και τον Σισέ συμπεριλαμβάνονται ο 23χρονος Κροάτης Φίλιπ Μπένκοβιτς της Λέστερ και ο 21χρονος Μαλάνγκ Σαρ της Τσέλσι, ο οποίος παραχωρείται με δανεισμό.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook