Σβάμπ: «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία»

O Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ, Στεφαν Σβαμπ με δηλώσεις του μίλησε αρχικά για τη μεγάλη ρεβάνς με την Κράσνονταρ και τόνισε ότι ο Δικέφαλος του βορρά μπορεί να γράψει ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια ιστορική ευκαιρία για εμάς. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει ποτέ στους ομίλους του Champions League. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία».

Για την απόφαση του μετά από έξι χρόνια να αφήσει τη Ραπίντ Βιέννης και να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι αλήθεια ότι μου προσφέρθηκε συμβόλαιο με τους ίδιους όρους, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τη Ραπίντ. Ωστόσο πρέπει να ειπωθεί ότι δεν ήμουν αρχηγός όταν υπέγραψα το συμβόλαιο το 2016. Δεν ήταν μόνο τα χρήματα που μου πρόσφεραν αλλά το συνολικό πακέτο που μου πρόσφερε ο ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και να διεκδικήσω τίτλους. Βέβαια δε θα ξεχάσω ποτέ την Ραπίντ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τον οποίο ο ίδιος, δεν έχει «γνωρίσει» ως τώρα μέσα από το γήπεδο, λόγω των γνωστών περιορισμών είπε: «Είναι όσο τρελοί είναι οπαδοί της Ραπίντ και ακόμα περισσότερο. Όλη η Θεσσαλονίκη ζει για το ποδόσφαιρο. Όταν παίρνουμε το λεωφορείο της αποστολής για να πάμε στο γήπεδο, οπαδοί μας συνοδεύουν με μηχανές και αυτοκίνητα. Όλα αυτά είναι απίστευτα!» δήλωσε ο έμπειρος μέσος.

 

© Πηγή: to10.gr