Άρης: Ξεκαθαρίζει για Τσόριτς

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται κι επίσημα στις 5 Οκτωβρίου και στον Άρη «τρέχουν» τις ανοιχτές υποθέσεις τους. Μια από αυτές λοιπόν φέρεται να είναι και ο Άντε Τσόριτς ο οποίος ανήκει στην Ρόμα.

Οι Ιταλοί θέλουν να… ξεφορτωθούν, για φέτος τουλάχιστον, τον Κροάτη μεσοεπιθετικό ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα τους και έχει συγκεκριμένες επιλογές στα χέρια του, μεταξύ των οποίων είναι και οι κίτρινοι.

Παρόλα αυτά η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή, αφού οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις και μέχρι στιγμής υπάρχει «κόλλημα» στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

Ο Τσόριτς δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Άρη, όμως με δεδομένο ότι έχει στα χέρια του πρόταση και μάλιστα καλύτερη από ομάδα της Ολλανδίας, θα κληθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα να αποφασίσει για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Η υπόθεση Τσόριτς θα ξεκαθαρίσει είτε θετικά είτε αρνητικά μέσα στις 2-3 επόμενες μέρες, με το μόνο δεδομένο να είναι πως ο Κροάτης δεν υπολογίζεται από τους τζιαλορόσι.

 

© Πηγή: to10.gr