ΑΕΚ: Τα πλάνα του Καρέρα ενόψει Βόλφσμπουργκ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (Πέμπτη 1/10. 21:45) στο ΟΑΚΑ τη Βόλφσμπουργκ στον «τελικό» για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι κιτρινόμαυροι δεν θέλουν να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για δεύτερη σερί σεζόν και για αυτό τον λόγο ο Μάσιμο Καρέρα ετοιμάζει την ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Ιταλός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε η «Ένωση» να καταφέρει να φτάσει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, όμως έχει διάφορα διλήμματα τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι πρώτες σκέψεις του έμπειρου προπονητή έχει να κάνει με τη διάταξη της ΑΕΚ, αν θα παίξει με 4-3-3 ή με 3-5-2, ενώ δεν έχει καταλήξει αν θα δώσει φανέλα βασικού σε Σάκχοφ Κρίστιτσιτς και Σιμόες και σε ποιον εκ των Έλντερ Λόπες ή Εμάνουελ Ισνούα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Κλείνοντας, ο Καρέρα έχει δίλημμα και για την κορυφή της επίθεσης και στο αν θα επιλέξει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ή τον Νέλσον Ολιβέιρα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε, ενώ σκοπεύει να δώσει φανέλα βασικού και στον Λιβάι Γκαρσία, ειδικά αν παίξει με τριάδα στην επίθεση.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook