ΑΕΚ: Έτοιμος ενόψει Βόλφσμπουργκ ο Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τέθηκε στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα και διεκδικεί και θέση βασικού στη μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης με την Βόλφσμπουργκ.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ για τα play off του Europa League. Οι κιτρινόμαυροι μετά την πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν θέλουν ακόμη μια πρόκριση επί των Γερμανών προκειμένου να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει τα πλάνα του και σε αυτά θα συμπεριλάβει και τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος είναι πανέτοιμος για το ματς με τους λύκους. Ο Πορτογάλος φορ ακολούθησε για προληπτικούς λόγους θεραπεία και ατομικό στη χθεσινή προπόνηση, δεν έχει πλέον ενοχλήσεις και σήμερα θα μπει σε φουλ πρόγραμμα.

Ο Ολιβέιρα διεκδικεί τη θέση του σέντερ φορ για το προσεχές ματς μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με έναν εκ των δυο να μπαίνει στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να παίξουν βασικοί και οι Χνιντ και Σάκχοφ, αλλά και οι Μαχαίρας και Λιβάι Γκαρσία. Αντίθετα εκτός παραμένει ο Μπακάκης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στη διάθεση του ο Καρέρα για το ματς της Πέμπτης.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook