Παναθηναϊκός : Αργεί η επιστροφή Βιγιαφάνες

Ο Λούκας Βιγιαφάνες αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μονάρκας για να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ωστοσο, μέχρι και σήμερα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο «Βίγια» έχει πρόβλημα στον προσαγωγό από τη θητεία του στη Μονάρκας, κι όπως όλα δείχνουν αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για […]

Ο Λούκας Βιγιαφάνες αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μονάρκας για να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ωστοσο, μέχρι και σήμερα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο «Βίγια» έχει πρόβλημα στον προσαγωγό από τη θητεία του στη Μονάρκας, κι όπως όλα δείχνουν αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για άλλες 2-3 εβδομάδες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού θα χάσει τα ματς με ΑΕΛ και Άρη που ακολουθούν, ενώ μετά υπάρχει η διακοπή δύο εβδομάδων λόγω του Nations League. Αν όλα πάνε καλά, ο 29χρονος άσος θα επιστρέψει για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook