Ινσούα : «Μας προβληματίζει η αστάθεια της ομάδας μας»

Μετά και την πρόκριση στα playoffs του Europa League, η ΑΕΚ κοιτάει μόνο μπροστά σύμφωνα με τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο αριστερός οπισθοφύλακας μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει και του ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία. Ο Αργεντινός μπακ τόνισε πως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, προβληματίζονται από την αστάθεια που δείχνει η ομάδα, ενώ έσταξε… μέλι για […]

Μετά και την πρόκριση στα playoffs του Europa League, η ΑΕΚ κοιτάει μόνο μπροστά σύμφωνα με τον Εμάνουελ Ινσούα.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει και του ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία. Ο Αργεντινός μπακ τόνισε πως στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, προβληματίζονται από την αστάθεια που δείχνει η ομάδα, ενώ έσταξε… μέλι για τον Μάρκο Λιβάγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ινσούα:

Για τη Σεντ Γκάλεν: «Ήταν δύσκολο, από πολλές πλευρές. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και πλέον κοιτάμε μπροστά»

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Μας προβληματίζει η αστάθεια της ομάδας μας. Είμαι αισιόδοξος πως θα βελτιωθούμε».

Για την παραμονή του στη χώρα μας: «Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Μου αρέσει που έμεινα στην Ελλάδα. Θεωρώ πως προσαρμόζομαι γρήγορα στη νέα μου ομάδα»

Για τη μετάβασή του από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό: «Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Προσπαθώ να ακολουθώ τις εντολές των προπονητών μου και να δίνω πάντα το 100% μου».

Για τον Λιβάγια: «Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Είναι πολύ ποιοτικός και έχει μια πολύ δυνατή προσωπικότητα. Νιώθω χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης του»

Για τη Λαμία: «Επικίνδυνη ομάδα. Δημιουργεί προβλήματα με όποιον και να παίζει. Αν αγωνιστούμε όπως πρέπει, θα κερδίσουμε».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook