ΑΕΚ : Το ποσό που εξασφάλισε μετά την πρόκριση στα playoffs

Η ΑΕΚ πέρασε από την Ελβετία, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να νικάει την Σεντ Γκάλεν και να εξασφαλίζει την πρόκριση στα playoffs του Europa League. Στην επόμενη φάση του θεσμού, οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ ματς την Βόλφσμπουργκ και ασφαλώς θέλουν να επιστρέψουν στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με τη νίκη-πρόκριση στο […]

Η ΑΕΚ πέρασε από την Ελβετία, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να νικάει την Σεντ Γκάλεν και να εξασφαλίζει την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Στην επόμενη φάση του θεσμού, οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ ματς την Βόλφσμπουργκ και ασφαλώς θέλουν να επιστρέψουν στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με τη νίκη-πρόκριση στο Κίμπουν Παρκ, η ΑΕΚ εξασφάλισε και ένα ποσό για τα ταμεία της. Συγκεκριμένα, η Ένωση θα πάρει 300.000 ευρώ, ενώ τα έσοδα θα εκτοξευθούν αν μπει και στους ομίλους του Europa League.

Αν η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα… πετάξει εκτός συνέχειας τον γερμανικό σύλλογο, τότε στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία θα μπουν 8-10 εκατ. ευρώ.

© Πηγή: to10.gr