Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα με Βιγιαφάνιες, χάνει και το ματς με τον Άρη

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες έδειξε επούλωση της θλάσης, αλλά υπερτροφία στον ουλώδη ιστό, γεγονός που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός και από το ματς κόντρα στον Άρη.

«Πονοκέφαλος» η περίπτωση του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Ο Αργεντινός ωστόσο, υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική εξέταση η οποία έδειξε επούλωση της θλάσης, αλλά υπερτροφία στον ουλώδη ιστό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βιγιαφάνιες θα μείνει εκτός πλάνων και από το ματς της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Επιπλέον, θα μειώσει περαιτέρω τους ρυθμούς με τους οποίους προπονείται, αφού το επιτάσσει ο τραυματισμός του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

«Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Λούκας Βιγιαφάνιες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Η νέα μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε στο «Υγεία» έδειξε πλήρη επούλωση στην περιοχή της θλάσης, αλλά με υπερτροφία στον ουλώδη ιστό. Κατόπιν αυτού αποφασίστηκε να μειωθούν τα φορτία προπόνησης της επόμενης εβδομάδας ώστε να επανέλθει πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Αντίθετα στο σημερινό πρόγραμμα πήρε χρόνο με την ομάδα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, βγάζοντας το πρώτο μέρος. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν για περίπου 1,5 ώρα με ασκήσεις τακτικής και διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Απουσίασε ο Μαυρομμάτης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook