Βασικός ο Ματέους Ρέις κόντρα στην Μπεσίκτας

Η Ρίο Άβε δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απόψε στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Μπεσίκτας για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και ο Ματέους Ρέις δεν είναι απλά στην αποστολή, αλλά και στην αρχική ενδεκάδα των Πορτογάλων. Η Ρίο Άβε έχει καταφέρει να κερδίσει τον χρόνο που ήθελε και να διατηρεί τον Βραζιλιάνο μπακ […]

Η Ρίο Άβε δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απόψε στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Μπεσίκτας για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και ο Ματέους Ρέις δεν είναι απλά στην αποστολή, αλλά και στην αρχική ενδεκάδα των Πορτογάλων.

Η Ρίο Άβε έχει καταφέρει να κερδίσει τον χρόνο που ήθελε και να διατηρεί τον Βραζιλιάνο μπακ στη σύνθεση της μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη. Τον είχε βασικό και στα 90 λεπτά στο ματς με την Μπόρατς στη Βοσνία, τον έχει και σήμερα στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης.

Φυσικά, το θέμα της μεταγραφής του παραμένει ορθάνοιχτο. Ο Ολυμπιακός και η Πόρτο είναι οι δύο ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, με τον πρόεδρο της Ρίο Άβε να βάζει τους «δράκους» στο παιχνίδι το τελευταίο διάστημα. Αλλά τις συζητήσεις να μην είναι τόσο προχωρημένες όσο τις παρουσιάζουν οι Πορτογάλοι.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει από τη δική του μεριά τις διαπραγματεύσεις με τη Ρίο Άβε περιμένει τις εξελίξεις μετά το σημερινό παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

© Πηγή: to10.gr