Παναθηναϊκός : Ολοκληρώθηκε η επιστροφή των χρημάτων στους πελάτες του Παναθηναϊκός TV

Το εγχείρημα του Παναθηναϊκός TV συνεχίζεται μεν, πλην όμως χωρίς τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας αφού οι πράσινοι συμφώνησαν με τη NOVA για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο το κανάλι του τριφυλλιού θα παραμείνει ενεργό, μεταδίδοντας παιχνίδια των μικρότερων ομάδων, αλλά και του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει πως όσοι φίλοι της ομάδας είχαν […]

Το εγχείρημα του Παναθηναϊκός TV συνεχίζεται μεν, πλην όμως χωρίς τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας αφού οι πράσινοι συμφώνησαν με τη NOVA για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο το κανάλι του τριφυλλιού θα παραμείνει ενεργό, μεταδίδοντας παιχνίδια των μικρότερων ομάδων, αλλά και του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει πως όσοι φίλοι της ομάδας είχαν αγοράσει το ετήσιο πακέτο, τα χρήματα θα τους επιστρέφονταν, όπερ και εγένετο.

Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός,  η διαδικασία επιστροφής χρημάτων στους φιλάθλους που πήραν το ετήσιο πακέτο έχει ολοκληρωθεί. Κάποιος μπορεί να δουν την πίστωση αύριο ή ακόμα και τη Δευτέρα, κάτι που έχει να κάνει με τις τράπεζες.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook